En blogg om mitt liv

En blogg om mitt liv

Julafton i Kaziranga, bland noshörningar på lyxresort

Indien 2014Posted by olabandooola Wed, December 24, 2014 07:25:52
Hej igen.

Flygresan från Andaman Islands blev ett rent helvete, pga dimma var flyget försenat. Efter mycket pusslande lyckades dock personalen få mig på GOAirs plan till Kolkata, i Kolkata skulle jag byta plan och hann med nöd och näppe (och en sjuhelvetes strulig personal) byta plan på de 15 min som fanns tillgodo. Hjärtattacken var nära.

Framme i Guwahati så tog jag av misstag en autorickhaw, hade inte insett att det var 3 mil till dit jag skulle, det är avsevärt kallare här och därför hade ju en taxi funkat bättre, så är det när man är dumsnål, jag sparade 26kronor, men fick frysa som en hund.

Efter en natt på ett skithotell i Guwahati bar det av till Borgos Resort i Kaziranga National Park, lokalbussar med 2 byten och sen långfärdsbuss de 23 milen till Kaziranga, startade kl 09 och 6 timmar senare var jag framme. Borgos resort är verkligen lyxigt, har ett kungligt rum, men smakar det så kostar det.

Var på elefantsafari i morse, nu ska jag iväg på jeepsafari!
Frisk luft och rent och fräscht!

// Ola

Bilder finns snart på instagram.com/olabandooola

UPPDATERING: Jeepsafarin var ett riktigt äventyr, vi blev attackerade av en elefanthanne som rusade och gjorde utfall mot bilen, parkvakten med bössan var på väg att trycka av. De var riktigt skakade. Filmade början av detta. Föraren av jeepen lyckades inte få igång bilen och pajade kopplingen på något sätt, hysteriskt. Vi 3 fick rulla igång bilen varpå parkvakten ramlar med bössan när han försökte springa ifatt bilen. Fick åka de 3 milen på tvåans växel hem sen utan att stanna :D

Underbar natur, bufflar, noshörning, fågel, hjortdjur, elefant, vildsvin, massvis med häftiga djur. Tigern måste man ha tur om man ser, 10% chans. Nu julmat och indisk karaoke :D

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ola Thu, December 25, 2014 20:10:56

Det här är semester! Livet är till för att upplevas.

Posted by mum Thu, December 25, 2014 18:24:59

Oj, oj Ola !
Ganska så avkopplande med en julafton i Stureby . När man hör om dina eskapader så inser man ju att det även med barn och tomte och all stohej kring detta så är det ju ganska så lugnt.
Hoppas du får koppla av lite mellan varven och inte kommer hem och behöver ha semester !
Önskar dig en bra fortsättning på resan , kram från mum !

Posted by Robban Thu, December 25, 2014 05:20:56

Inte mycket till vila och avkoppling på din resa men det kanske aldrig var planen, ha det bra mannen.